Początkujący
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 3
Dziękuję Otrzymano:
1 w 1 postach
Dziękuję Danno: 1
Reputacja:
0
Mam pytanie dla tych co już się przesiedli na nowy.
Jak wyłączyć grubość linii jak np. w autocad tylko przy większym oddaleniu. Ogólnie nie mogę się przyzwyczaić w stosunku do poprzednich wersji. Druga rzecz to jak wyłączyć ustrojstwo co podświetla i pogrubia symbole w czasie zaznaczania.
Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka
Początkujący
Dziękuję Otrzymano:
1 w 1 postach
Reputacja:
0
Ogólnie wczesniej sprawdzałem już ta funkcje do skalowania ale to nie rozwiązuje problemu.
Proponuję porównać na dwóch wersjach eplana starej i nowej. Jest to widoczne gołym okiem.
Jak oddalimy stronę na zoom.
Piszę o tym ponieważ zrobiłem już jeden projekt niby wszytko ok ale jak nigdy bolały mnie strasznie oczy po pracy.
Podobnie spraw dotyczy zaznaczenia symbolu lub dowolnego elementu graficznego.
Jeszcze jedno można zmienić paski narzędzi na kasyczne jak w starej wersji? Np. w autocad można wrócić do stadartowego widoku. Tutaj nie znalazłem takiej funkcji.
Początkujący
Dziękuję Otrzymano:
1 w 1 postach
Reputacja:
0
Dzięki za pomoc
Początkujący
Dziękuję Otrzymano:
1 w 1 postach
Reputacja:
0
Mam pytanie czy u Was eplan 2022 dlugo myśli gdy wybiera się jakiś artykuł z bazy SQL. Staje się to dosyć irytujące. W wersji 2.9 dostep jest dużo szybszy a baza jest taka sama.
Mam jeszcze pytanie do Eview free. Na początku dodawałem projekty z poziomu eplana i z przeglądarki i wszytko było ok. Miałem pogląd, użytkownicy mieli dostęp. Ostatnio projekty zniknęły wrr. Jak próbuje dodać nowe wywala błąd. Nie wiem co jest grane.