Definicje funkcji.
Przyłącza PLC.
Wkradł mi się bałagan w definicjach funkcji przyłączy PLC.
Może dlatego, że nie ma za bardzo rozszerzonych komentarzy do nich czyli co autor miał na myśli pod nazwą definicji.
Czym różni się "Przyłącze PLC, ogólnie" od "Przyłącze PLC, wielofunkcyjne"?
Czym różni się grupa "Przyłącze PLC, W / A, 1 przyłącze" od "Przyłącze PLC, zmienne? Zmienna liczba przyłączy, co to znaczy?
W pomocy coś jest oczywiście opisane inaczej niż w wyborze definicji funkcji:
Przyłącze PLC, zasilanie przyłącza: Do zasilania czujników czy serwomotorów, sortowany według typów potencjałów.
Przyłącze PLC, I / O: Do analogowych lub cyfrowych wejść i wyjść.
Przyłącze PLC, zasilanie karty: Do zasilania kart PLC, sortowany według typów potencjałów.
Przyłącze PLC, kabel sieciowy / magistrali: Do podłączenia uczestników magistrali lub urządzeń w sieci.
Przyłącze PLC, zmienne: Dla przyłączy PLC ze zmienną liczbą przyłączy.
ale jakoś za mało dla mnie tego opisu.
Przyłącza PLC.
Wkradł mi się bałagan w definicjach funkcji przyłączy PLC.
Może dlatego, że nie ma za bardzo rozszerzonych komentarzy do nich czyli co autor miał na myśli pod nazwą definicji.
Czym różni się "Przyłącze PLC, ogólnie" od "Przyłącze PLC, wielofunkcyjne"?
Czym różni się grupa "Przyłącze PLC, W / A, 1 przyłącze" od "Przyłącze PLC, zmienne? Zmienna liczba przyłączy, co to znaczy?
W pomocy coś jest oczywiście opisane inaczej niż w wyborze definicji funkcji:
Przyłącze PLC, zasilanie przyłącza: Do zasilania czujników czy serwomotorów, sortowany według typów potencjałów.
Przyłącze PLC, I / O: Do analogowych lub cyfrowych wejść i wyjść.
Przyłącze PLC, zasilanie karty: Do zasilania kart PLC, sortowany według typów potencjałów.
Przyłącze PLC, kabel sieciowy / magistrali: Do podłączenia uczestników magistrali lub urządzeń w sieci.
Przyłącze PLC, zmienne: Dla przyłączy PLC ze zmienną liczbą przyłączy.
ale jakoś za mało dla mnie tego opisu.