Witam wszystkich. Otrzymałem schemat do modyfikacji. Dodałem nową stronę z nowym opisem i niestety nowy opis nie pojawił się w arkuszu normowym. Czy może ktoś podpowiedzieć o co chodzi? Nie mam dostępu do arkusza normowego więc nawet nie jestem w stanie powiedzieć z jakiego miejsca jest pobierany opis do arkusza. W załączniku przykład.
Należy podejrzeć arkusz normowy i sprawdzić jaka właściwość jest tam przyporządkowana.
Piszesz, że nie masz do niego dostępu. Jeśli arkusze się wyświetlają, a dodatkowo stworzyłeś nową stronę z nimi to należy zsynchronizować projekt, przejąć arkusz do danych zasadniczych systemu i go przeanalizować.
(2021-05-24, 20:22)LeBmo napisał(a): Należy podejrzeć arkusz normowy i sprawdzić jaka właściwość jest tam przyporządkowana.
Piszesz, że nie masz do niego dostępu. Jeśli arkusze się wyświetlają, a dodatkowo stworzyłeś nową stronę z nimi to należy zsynchronizować projekt, przejąć arkusz do danych zasadniczych systemu i go przeanalizować.
Kolego pobrałem arkusz i z podglądu wychodzi że powinien pobrać opis strony.
Czyli właściwość Opis stron <11011>. Liczyłem na to, że to jest pomyłka i jest tam inna właściwość.
Czasami, w dziwnych przypadkach nieprawidłowego wyświetlania w różnych miejscach, pomaga reorganizacja projektu, ale takiego przypadku jeszcze nie miałem, więc teraz strzelam na oślep.