• Witamy na stronie użytkowników oprogramowania EPLAN
  • Bierz czynnie udział w forum
  • Najnowszą wersją oprogramowania jest 2024
  • Nieaktywne konta będa usuwane
  • Nowy leyout programu znajdziesz od wersji 2022
  • Podziel się swoją opinią na temat forum
  • Klasyczny leyout programu jest tylko do wersji 2.9

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serwis - data wygaśnięcia
Wiecie może czy gdzieś jest widoczna dokładna data zakończenia usługi serwisowej, bo nie mogę się nigdzie doszukać.
Myślałem, że może będzie w DP lub ESC ale nie widzę nigdzie.

Odpowiedź
(2018-06-19, 13:37)LeBmo napisał(a): Wiecie może czy gdzieś jest widoczna dokładna data zakończenia usługi serwisowej, bo nie mogę się nigdzie doszukać.
Myślałem, że może będzie w DP lub ESC ale nie widzę nigdzie.

powinieneś mieć na umowie serwisowej  podany albo na fakturze od kiedy do kiedy obowiązuje
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
Liczyłem na to, że gdzieś się to wyświetla ale nie znalazłem.
Odgrzebałem fakturę, na niej faktycznie było.
Czyli nigdzie indziej nie ma tego - chodzi mi o jakąś usługę eplanową, do której mamy dostęp?

Odpowiedź
(2018-06-19, 21:52)LeBmo napisał(a): Liczyłem na to, że gdzieś się to wyświetla ale nie znalazłem.
Odgrzebałem fakturę, na niej faktycznie było.
Czyli nigdzie indziej nie ma tego - chodzi mi o jakąś usługę eplanową, do której mamy dostęp?

osobiście nie znalazłem takiej informacji 

niestety nie pracuję dla firmy Eplan czy oficjalnego dystrybutora  a co za tym idzie  nie mam dostępu do takich informacji
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
Nie posądzałem Cię o dostęp do takich danych. Myślałem, że skoro jest kilka miejsc do logowania się na swoje strony udostępnione przez Eplana to może gdzieś jest taka informacja ale widocznie nie.

Odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: