A jednak nie jest tak różowo jak myślałem...Po przebrnięciu przez pozostałe błędy okazało się, że w ich miejsce pojawiły się inne.
I teraz albo mam
P004028: Conflict between PLC input / output and related supply connection point within the defined channel
albo
P004022: Connection point description assigned more than once at a channel (address) of a PLC
A teraz co konkretnie namieszałem.
Tak wygląda karta jako Overview
Przyłącza PLC PS na tej stronie tak mniej więcej mają uzupełnione właściwości:
Natomiast w MultiLine wygląda to tak:
c.d.
i na innej stronie:
Podejrzewam, że problem polega na tym, że na Overview też mam powtórzenie przyłączy a nie tylko w wielokresce.
No ale jak inaczej przypisać te przyłącza dla różnych kanałów nie dublując ich?
Kombinowałem już na różne sposoby, to uzupełniając adres dla tych przyłączy, to dając identyczny "Connection Point Description" i cały czas do czegoś się musi przyczepić. Jak więc zrobić to prawidłowo, żeby miało to ręce i nogi tak w wielokresce jak i w przeglądzie?
I teraz albo mam
P004028: Conflict between PLC input / output and related supply connection point within the defined channel
albo
P004022: Connection point description assigned more than once at a channel (address) of a PLC
A teraz co konkretnie namieszałem.
Tak wygląda karta jako Overview
Przyłącza PLC PS na tej stronie tak mniej więcej mają uzupełnione właściwości:
Natomiast w MultiLine wygląda to tak:
c.d.
i na innej stronie:
Podejrzewam, że problem polega na tym, że na Overview też mam powtórzenie przyłączy a nie tylko w wielokresce.
No ale jak inaczej przypisać te przyłącza dla różnych kanałów nie dublując ich?
Kombinowałem już na różne sposoby, to uzupełniając adres dla tych przyłączy, to dając identyczny "Connection Point Description" i cały czas do czegoś się musi przyczepić. Jak więc zrobić to prawidłowo, żeby miało to ręce i nogi tak w wielokresce jak i w przeglądzie?