2016-04-22, 09:33
Oficjalnie już zapowiedziano prezentację wersji "PREVIEW" EPLAN Plattform, Version 2.6
na targach Hannover Messe które odbędą sie 25-27.04.2016
a więc teraz tylko trzeba czekać na ewentualne wycieki specyfikacji programu
Będę was informował na bieżąco jak tylko czegoś się dowiem.
z ciekawostek
w wersji 2.6 ma się pojawić całkowicie nowy Smart Wiring - który ma umożliwić w 100% przedstawienie gotowego produktu w formie cyfrowej.
No nie jest to jakaś rzecz której nie można było przewidzieć po przejęciu prze Friedhelm Loh Group producenta programu Harness do projektowania wiązek.
Jak już kiedyś pisałem i mówiłem obecnie rozwój programu będzie miał duży nacisk na 3D a więc większość bolączek z zabudowani 2D dalej pozostanie nierozwiązana.
kolejna zmiana w DataPortalu
Tak znów szykują sie zmiany czy na lepsze to się okaże.
Podobno nadchodząca wersja będzie posiadać: absolutną otwartość!
Dzięki czemu każdy zainteresowany będzie mógł się zarejestrować za darmo. Ponadto, dane handlowe ERP, PDM i PLM będą dostępne jako pojedyncze pliki do pobrania lub jako kompletny pakiet danych.
na targach Hannover Messe które odbędą sie 25-27.04.2016
a więc teraz tylko trzeba czekać na ewentualne wycieki specyfikacji programu

Będę was informował na bieżąco jak tylko czegoś się dowiem.
z ciekawostek
w wersji 2.6 ma się pojawić całkowicie nowy Smart Wiring - który ma umożliwić w 100% przedstawienie gotowego produktu w formie cyfrowej.
No nie jest to jakaś rzecz której nie można było przewidzieć po przejęciu prze Friedhelm Loh Group producenta programu Harness do projektowania wiązek.
Jak już kiedyś pisałem i mówiłem obecnie rozwój programu będzie miał duży nacisk na 3D a więc większość bolączek z zabudowani 2D dalej pozostanie nierozwiązana.
kolejna zmiana w DataPortalu
Tak znów szykują sie zmiany czy na lepsze to się okaże.
Podobno nadchodząca wersja będzie posiadać: absolutną otwartość!
Dzięki czemu każdy zainteresowany będzie mógł się zarejestrować za darmo. Ponadto, dane handlowe ERP, PDM i PLM będą dostępne jako pojedyncze pliki do pobrania lub jako kompletny pakiet danych.
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk