2023-10-30, 10:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2023-10-30, 11:00 przez azazelek111.)
Cześć,
odkopuje stary temat, żeby nie śmiecić.
Po wyskoczeniu okna z pytaniem o synchronizacje bazy artykułów kliknąłem "nie pokazuj więcej tego okna". Wie ktoś może jak to przywrócić, albo jak zrobić, aby automatycznie aktualizowało projekt po zmianie artykułów w zarządzaniu?
Przy okazji spytam, czy idzie włączyć zarządzanie artykułami w osobnym oknie? Teraz jak jest włączone to okno to nie można edytować projektu. Przy tworzeniu i uzupełnianiu swojej bazy artykułów byłoby to przydatne. Kiedyś gdzieś widziałem, że jest to możliwe, ale nie wiem jak to zrobić.
Pozdrawiam
odkopuje stary temat, żeby nie śmiecić.
Po wyskoczeniu okna z pytaniem o synchronizacje bazy artykułów kliknąłem "nie pokazuj więcej tego okna". Wie ktoś może jak to przywrócić, albo jak zrobić, aby automatycznie aktualizowało projekt po zmianie artykułów w zarządzaniu?
(2020-05-26, 07:06)pwisniewski napisał(a): oczywiście że istnieje
i to nawet kilka w zależności co i jak robiłeś - zazwyczaj aktualizacja proponowana przy zamykaniu zarządzania wystarcza jeżeli nie musisz uruchomić synchronizację
Tam pojawi się okno z możliwością wyfiltrowania różnic w artykułach i ich synchronizacji
często wystarczają też polecenia uzupełnij lub aktualizuj
Przy okazji spytam, czy idzie włączyć zarządzanie artykułami w osobnym oknie? Teraz jak jest włączone to okno to nie można edytować projektu. Przy tworzeniu i uzupełnianiu swojej bazy artykułów byłoby to przydatne. Kiedyś gdzieś widziałem, że jest to możliwe, ale nie wiem jak to zrobić.
Pozdrawiam