2014-10-20, 07:24
(2014-10-18, 19:04)LeBmo napisał(a): No właśnie nie do końca to rozumiem. Skoro tłumaczy się to niewielką przydatnością, lub że mało osób z tego korzystało, to na podstawie jakichś danych są pewnie wydawane te wyroki. Może ludzie im piszą, że po co to i w ogóle, lub przesyłają użytkownikom (tym wybranym) jakieś ankiety. Jednak myślę, że nie powinno się usuwać czegoś, co można sobie wyłączyć (jak minipaski) - kto nie chce korzystać, wyłącza i już.
Jeśli brakuje miejsca w menu, to warto zrobić osobną kartę w Opcje/Ustawienia, gdzie będzie się wrzucać stare rzeczy żeby można sobie odhaczyć czy się je chce włączyć czy nie lub wrzucać przyciski tylko do uzupełniania samemu na paskach narzędzi jeśli się je chce.
na to nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć
to są już informację których się już nie dowiemy prawdopodobnie
a skąd to biorą - np z wersji 2.3 i systemu udoskonaleń ukierunkowanego na klienta
Cytat:No właśnie na to mi wygląda szukając niektórych, które podałeś czy tej od wyłączenia kursora.
Stąd myśl, że Eplan niemiecki (twórcy oprogramowania) mają coś takiego i dlaczego nie wydać tego ludziom jako osobnego dokumentu PDF ze zbiorem akcji do wykorzystania.
większa część jest udokumentowana w API - ale to dodatkowa licencja
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk