• Witamy na stronie użytkowników oprogramowania EPLAN
  • Bierz czynnie udział w forum
  • Najnowszą wersją oprogramowania jest 2024
  • Nieaktywne konta będa usuwane
  • Nowy leyout programu znajdziesz od wersji 2022
  • Podziel się swoją opinią na temat forum
  • Klasyczny leyout programu jest tylko do wersji 2.9

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adresy / Listy przyporządkowania
EplanP8 
Witam,

mam aktualnie problem, gdyż zrobiłem już wszelkiego rodzaju porządki i szykuję się do oddania ostatecznej wersji planu do klienta.

Wykonałem wszelkie zestawienia, przebiegi kontroli.

Jednak w procesie kopiowania makr i stron z innych plików pozostał mi "syf" którego nie wiem jak się pozbyć z przeglądu PLC

zaznaczone na czerwono rzeczy nie istnieją w projekcie pod żadną postacią, tekst, symbol, box. A jednak dalej wyświetla to w liście przyporządkowania... Huh

[Obrazek: mgiw7u.png]

Odpowiedź
(2016-02-01, 10:30)ManiekMnK napisał(a): Witam,

mam aktualnie problem, gdyż zrobiłem już wszelkiego rodzaju porządki i szykuję się do oddania ostatecznej wersji planu do klienta.

Wykonałem wszelkie zestawienia, przebiegi kontroli.

Jednak w procesie kopiowania makr i stron z innych plików pozostał mi "syf" którego nie wiem jak się pozbyć z przeglądu PLC

zaznaczone na czerwono rzeczy nie istnieją w projekcie pod żadną postacią, tekst, symbol, box. A jednak dalej wyświetla to w liście przyporządkowania... Huh

[Obrazek: mgiw7u.png]

należy wykonać oczyszczanie projektu 
projekt -> organizuj -> kompresuj 
z odpowiednio skonfigurowanym przebiegiem
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
(2016-02-01, 12:49)pwisniewski napisał(a): należy wykonać oczyszczanie projektu 
projekt -> organizuj -> kompresuj 
z odpowiednio skonfigurowanym przebiegiem

Dzięki wielkie !

Wszystko się udało, co prawda trochę musiałem się namęczyć aby odpowiednio skonfigurować Tongue

Odpowiedź