• Witamy na stronie użytkowników oprogramowania EPLAN
  • Bierz czynnie udział w forum
  • Najnowszą wersją oprogramowania jest 2024
  • Nieaktywne konta będa usuwane
  • Nowy leyout programu znajdziesz od wersji 2022
  • Podziel się swoją opinią na temat forum
  • Klasyczny leyout programu jest tylko do wersji 2.9

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Losowo rozwinięte drzewo nawigatora stron po otwarciu projektu
Eplan P8  
Czy u Was również, po otwarciu projektu (v2.4), w nawigatorze stron drzewa projektów czasami od razu rozwinięte są w jakiś dziwny sposób?
Jest na to jakieś wytłumaczenie, bo mi się to nie podoba?

Odpowiedź
(2016-08-22, 10:11)LeBmo napisał(a): Czy u Was również, po otwarciu projektu (v2.4), w nawigatorze stron drzewa projektów czasami od razu rozwinięte są w jakiś dziwny sposób?
Jest na to jakieś wytłumaczenie, bo mi się to nie podoba?

Losowo to nie zauważyłem (ale nie używam wersji 2.4 )
zazwyczaj rozwinięte było drzewko w którym znajdowała się otwarta strona
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
Mając w nawigatorze otwarty jakiś projekt lub więcej i chcąc otworzyć kolejny, to często w otwartym wcześniej projekcie zamyka się otwarta gałąź, a otwiera inna, w nowym projekcie czasem jakaś gałąź się otwiera, a czasami nie.
Chciałem podpytać czy może ktoś wie czy w w tym szaleństwie jest jakiś pomysł czy jednak nie i mam to traktować jako utrudnianie/błąd?

Odpowiedź
(2016-08-23, 10:52)LeBmo napisał(a): Mając w nawigatorze otwarty jakiś projekt lub więcej i chcąc otworzyć kolejny, to często w otwartym wcześniej projekcie zamyka się otwarta gałąź, a otwiera inna, w nowym projekcie czasem jakaś gałąź się otwiera, a czasami nie.
Chciałem podpytać czy może ktoś wie czy w w tym szaleństwie jest jakiś pomysł czy jednak nie i mam to traktować jako utrudnianie/błąd?

zwrócę na to uwagę 
ale jak już pisałem nie używam wersji 2.4
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź