• Witamy na stronie użytkowników oprogramowania EPLAN
  • Bierz czynnie udział w forum
  • Najnowszą wersją oprogramowania jest 2024
  • Nieaktywne konta będa usuwane
  • Nowy leyout programu znajdziesz od wersji 2022
  • Podziel się swoją opinią na temat forum
  • Klasyczny leyout programu jest tylko do wersji 2.9

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S096002
Witam
Chciałbym zasięgnąć rady ponieważ nie wiem skąd może brać się mój problem. Mianowicie w momencie gdy próbuję przywrócić projekt wyskakuje mi błąd:
S096002 Nie można przywrócić projektu -> S000000 Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna.
Byłbym wdzięczny za sugestie co może być przyczyną, że nie mogę przywrócić projektu. Próby zostały podjęte z projektami od dwóch innych osób za każdym razem mam ten sam komunikat Pracuję na Eplanie 2.2.
Z góry dziękuję za pomoc

Odpowiedź
(2015-07-28, 14:50)rześki napisał(a): Witam
Chciałbym zasięgnąć rady ponieważ nie wiem skąd może brać się mój problem. Mianowicie w momencie gdy próbuję przywrócić projekt wyskakuje mi błąd:
S096002 Nie można przywrócić projektu -> S000000 Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna.
Byłbym wdzięczny za sugestie co może być przyczyną, że nie mogę przywrócić projektu. Próby zostały podjęte z projektami od dwóch innych osób za każdym razem mam ten sam komunikat Pracuję na Eplanie 2.2.
Z góry dziękuję za pomoc

wejdź w komunikaty systemu i zobacz co tam dokładnie spowodowało błąd
numer S096002 ogólnie jest od archiwizacji etc bez bardziej szczegółowych danych trudno mi będzie ci pomóc

dodatkowo zachęcam do zgłoszenia tego do suportu
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
S058010
Oznaczenie bazy danych jest niedozwolone

Odpowiedź
(2015-07-28, 16:29)rześki napisał(a): S058010
Oznaczenie bazy danych jest niedozwolone

wyrwane z kontekstu błędy nie pomagają w pomocy tobie
zamieść cały screen z błędami (całe drzewo)
osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem

PS zawsze możesz podesłać ten spakowany projekt do weryfikacji

możliwe że masz rozjechane i zmodyfikowane dane zasadnicze systemu
nie podejrzewam iż nie masz prawa zapisu na dysku
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
To wszystkie informacje jakie mi się wyświetlają w komunikatach systemu. Drzewo składa się z dwóch komunikatów o których pisze.

Odpowiedź
Jeżeli możesz prześlij projekt to zobaczę co się dzieje
Bo nie spotkałem sie z takim przypadkiem
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
(2015-08-13, 12:55)pwisniewski napisał(a): Jeżeli możesz prześlij projekt to zobaczę co się dzieje
Bo nie spotkałem sie z takim przypadkiem
Witam
Jeżeli chodzi o projekt to niby jest ok. Został sprawdzony na innym kompie można go przywrócić.

Odpowiedź
W takim wypadku problem leży w tej instancji
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości