2015-06-10, 20:25
Ja to zrobiłem tak, że na stronach wielokreskowych w jednym z elementów oznaczających szafę mam artykuł szafy, potem z nawigatora szafy 2D wrzuciłem go na stronę układu szafy, a potem skopiowałem go na tej stronie żeby był dwa razy. Kiedy dwukrotnie kliknę element na stronie nie ma możliwości zmiany rodzaju prezentacji, chyba dlatego, że występuje jako płyta montażowa.
Nie wiem czy się do końca zrozumieliśmy.
Chodzi o to, ze chciałbym czasami na stronach typu układ szafy sterowniczej wykorzystać dwa razy element z nawigatora szafy sterowniczej (np. po to żeby raz narysować coś na przodzie szafy, a raz na tyle tej samej szafy), ale wtedy mam błąd, że wykorzystuję dwa razy element. Jak to powinno zostać zrobione prawidłowo?
Nie wiem czy się do końca zrozumieliśmy.
Chodzi o to, ze chciałbym czasami na stronach typu układ szafy sterowniczej wykorzystać dwa razy element z nawigatora szafy sterowniczej (np. po to żeby raz narysować coś na przodzie szafy, a raz na tyle tej samej szafy), ale wtedy mam błąd, że wykorzystuję dwa razy element. Jak to powinno zostać zrobione prawidłowo?