2015-06-16, 07:13
(2015-06-15, 19:04)LeBmo napisał(a): Dosyć, że nie pozwalasz poszaleć to ściągasz ostro na ziemię... skrypt... i skończyłem marzyć ;-)
ja nie pozwalam

Cytat:Rozumiem, że skoro mówisz, iż można coś zrobić, bo można zastosować skrypt, a przy czymś innym piszesz, że nie da się zrobić chyba, że przez API, to znasz granice "normalnego" użytkowania, użytkowania za pomocą skryptów i następnego poziomu za pomocą API?
Da się to w kilku zdaniach wiernym "czytelnikom" przybliżyć żeby wiedzieli gdzie kończą się granice stąpania po ziemi i zaczyna się lewitować (skrypty), a gdzie już jest lot na Księżyc (API)?
ciężko będzie takie coś spisać gdyż nie ma (jak już sam zauważyłeś) pełnej dokumentacji
to co często pisze że się nie da wynika z doświadczenia i setek prób jakie podejmowałem i prób znajomych którzy tez coś podobnego robili
inna sprawa jest taka że to co dzisiaj mówimy iż się nie da w nowej wersji okazuje się już możliwe
tak było np z listą wyborów w polach użytkownika (w 2.3 nie było możliwe bez skryptu w 2.5 jest wbudowane standardowo)
także sam rozumiesz że z punktu widzenia użytkownika trudno coś takiego opisać
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk