2020-02-18, 10:05
(2020-02-18, 09:50)Xt0w napisał(a): Miałem w artykule wpisaną wartość w polu "przesunięcie środkowe: -28.05mm" w danych montażowych. To może być to? Drugi sposób zmiany uchwytu działa. Dziękuje za pomoc. Nie wiem czy temat jest do zamknięcia bo może w przyszłości jeszcze wyjdą jakieś niejasności.
Główny problem jest taki że nie mam w pracy kogo się spytać co i jak bo jestem jedyną osoba co trochę ogarnia eplan'a.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy jest możliwość żeby pobrać bibliotekę symboli do układów pneumatycznych? bo to co posiadam to nie przypomina symboli siłowników i zaworów a rysować samemu całą bibliotekę trochę by mi zajęło czasu.
Przesunięcie mówi o punkcie łapania/plasowania i często musi być wpisany ale nie jest wymagany
No to dobrze ze przełączenie samego punktu przyciągania (A) załatwiło sprawę
do pneumatyki w eplanie jest moduł fluid - bez licencji na ten moduł baza symboli ci nic nie da (możliwość edycji i wpisywania wartości jest zablokowana)
dodatkowo cześć jest jeszcze w module PI&D trochę z pneumatyki i hydrauliki - ale również musisz mieć licencję na to
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

. Nie wiem czy temat jest do zamknięcia bo może w przyszłości jeszcze wyjdą jakieś niejasności.