2022-03-17, 08:56
(2022-03-16, 16:06)LeBmo napisał(a): Zwijanie by się rzeczywiście przydało. Kiedy prosiłem o taką funkcjonalność, chyba przyciskiem "/" ale otrzymałem standardową odmowę, że wpłynęłoby to na wszystkich użytkowników - a przecież o to chodzi, albo że nie mają na to zgłoszeń takiej potrzeby.
Zatem zgłaszaj potrzebę!
Trochę śmieszna odpowiedź usprawiedliwiająca lenistwo albo bajzel w kodzie, tak jakby nie dało się wprowadzić samej funkcjonalności, która domyślnie nie jest aktywowana, a skrót zainteresowany użytkownik by sobie sam przypisał...
Mi wielokrotnie przydałaby się większa kontrola nad rozwijaniem i zwijaniem w nawigatorze, czyli możliwość rozwinięcia/zwinięcia całego zaznaczonego zakresu czy też rozwijanie/zwijanie tego zakresu o tylko jeden poziom.
Co do zgłaszania zapotrzebowania - gdzie można to zrobić w najsensowniejszy sposób? Pytanie tylko, czy będą jeszcze w ogóle w jakiś sposób rozwijać P8 2.9, po tym jak wydali wersję 2022, bo wydaje mi się, że doczekamy się co najwyżej jeszcze tylko jakichś Service Packów poprawiających błędy.