2022-03-17, 09:23
Odpowiem ci z moje doświadczenia ad poprzednich wersji
w 2.9 raczej już się niczego nei doczekasz
w 2022 tez nie
ale wszystkie ewentualne sugestie będą wprowadzone w 2023? 2026? a może 3047
a tak na poważnie
wprowadzanie "ulepszeń" i poprawianie "błędów" jest kolejkowanie co do ilości zgłoszeń przez użytkowników
np. błąd, a raczej niedociągnięcie ad numerowania PLC, czyli brak uwzględnienia przy numerowaniu zajętości karty do dnia dzisiejszego nie został do konca rozwiązany!
Mimo iż firma się chwali, iż w wersji 2022 (błąd występuje od wersji 1.7) można już numerować PLC z uwzględnieniem tej funkcjonalności.
Ale jest to proteza, ponieważ najpierw musisz nadać adresy początkowe dla każdego urządzenia (na szczęście można w końcu to zrobić z automatu), które to uwzględniają właśnie zajętość karty, a potem możesz dopiero ponumerować we/wy
to taki przykład mały ad usuwania błędów
osobiście w każdej wersji zgłaszałem błąd
i dostawałem odpowiedź, iż jestem jedynym, który taką funkcjonalność che
ale wracając do meritum
w 2.9 spodziewam się może jeszcze jednego SP i koniec ich praca już jest na kolejnej wersji 202x
w 2.9 raczej już się niczego nei doczekasz
w 2022 tez nie
ale wszystkie ewentualne sugestie będą wprowadzone w 2023? 2026? a może 3047
a tak na poważnie
wprowadzanie "ulepszeń" i poprawianie "błędów" jest kolejkowanie co do ilości zgłoszeń przez użytkowników
np. błąd, a raczej niedociągnięcie ad numerowania PLC, czyli brak uwzględnienia przy numerowaniu zajętości karty do dnia dzisiejszego nie został do konca rozwiązany!
Mimo iż firma się chwali, iż w wersji 2022 (błąd występuje od wersji 1.7) można już numerować PLC z uwzględnieniem tej funkcjonalności.
Ale jest to proteza, ponieważ najpierw musisz nadać adresy początkowe dla każdego urządzenia (na szczęście można w końcu to zrobić z automatu), które to uwzględniają właśnie zajętość karty, a potem możesz dopiero ponumerować we/wy
to taki przykład mały ad usuwania błędów
osobiście w każdej wersji zgłaszałem błąd
i dostawałem odpowiedź, iż jestem jedynym, który taką funkcjonalność che
ale wracając do meritum
w 2.9 spodziewam się może jeszcze jednego SP i koniec ich praca już jest na kolejnej wersji 202x
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk