2014-08-30, 10:16
(2014-08-30, 00:17)LeBmo napisał(a): Czyli życzenia w tytule ze słowem "WISH", i po założeniu i ewentualnym opisaniu dodajemy wypełniony załącznik. Skąd bierzemy "Issue no" do załącznika?
to zleży czy zgłaszasz mailowo czy przez system
1. jeżeli mailowo to postawiasz pusty wypełnia to pracownik serwisu
2. jeżeli zgłaszasz przez ESC (Eplan Solusion Center) to
po założeniu sprawy - generowany jest jej numer - i to ten numer wpisujesz
Cytat:A błędy od tak po prostu bez specjalnych procedur i załączników?
jak już pisałem wcześniej zgłoszenie w ESC to jest już ta owa procedura
co do załączników im bardziej udokumentujesz ten błąd tym mniej będzie nieporozumień, i tak jak będą niejasności będą się kontaktowali z tobą abyć bardziej to wyjaśnił
dlatego jeżeli masz możliwość udokumentuj to screenami, jakąś generacja, przykładowym projektem, makrem filmikiem etc tak aby osoba rozpatrująca reklamację umiała powtórzyć zachowanie - nie zawsze jest to proste
Cytat:Brak polskiego forum może wynikać z waśni niemiecko-polskiej, podobnie niechęć supportu do języka niemieckiego ;-) lub co bardziej prawdopodobne z antyreklamy jaka bije z polskiego oficjalnego forum (brak zaangażowania ludzi z Eplana).
tak samo nie ma innych for np francuskich, włoskich, etc dlaczego nie ma nie wiem i chyba nigdy się nie dowiem ale nie o to tu chodzi
Cytat:Klikając na którekolwiek z tych forum (DE i EN) nie wiem dlaczego ale w rezultacie otrzymuję pustą planszę (jak poniżej):
Jest to związane z zagnieżdżeniem stron i bezpieczeństwem
jeżeli używasz FF to w lewym rogu masz przycisk blokady
i wybrać opcję nie blokowania - fora powinny się poprawnie wczytać
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk
załóż konto na DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk