Mam jeszcze pytanie czy katalogi z powyższego zrzutu instalacji, to są wszystkie katalogi Eplana, czy jeszcze gdzieś znajdują się jakieś?
Choć bardziej precyzyjnie będzie podać tak:
C:\Program Files (x86)\EPLAN
C:\ProgramData\EPLAN
C:\Users\Public\EPLAN
Czy kiedy skopiuję (zarchiwizuję) te katalogi to zawsze będę mógł przywrócić funkcjonalność przez ich podmienienie po tym jak coś sknocę?
Czy jeśli podczas instalacji zmienię literę dysku oraz scentralizuję to, co można z powyższego zrzutu instalacji do jednego katalogu np.:
D:\ProgramyTechniczne\Eplan
to i tak zostaną zainstalowane katalogi w tych lokalizacjach:
C:\Users\Public\EPLAN\Common
C:\Users\Public\EPLAN\Electric P8
C:\Users\Public\EPLAN\Setup ?
Zmierzam tym pytaniem do tego czy mogę mieć całego Eplana w jednym miejscu żeby go łatwo zarchiwizować czy jednak zostanie mi część w C:\Users\Public\EPLAN lub jeszcze gdzieś.
Choć bardziej precyzyjnie będzie podać tak:
C:\Program Files (x86)\EPLAN
C:\ProgramData\EPLAN
C:\Users\Public\EPLAN
Czy kiedy skopiuję (zarchiwizuję) te katalogi to zawsze będę mógł przywrócić funkcjonalność przez ich podmienienie po tym jak coś sknocę?
Czy jeśli podczas instalacji zmienię literę dysku oraz scentralizuję to, co można z powyższego zrzutu instalacji do jednego katalogu np.:
D:\ProgramyTechniczne\Eplan
to i tak zostaną zainstalowane katalogi w tych lokalizacjach:
C:\Users\Public\EPLAN\Common
C:\Users\Public\EPLAN\Electric P8
C:\Users\Public\EPLAN\Setup ?
Zmierzam tym pytaniem do tego czy mogę mieć całego Eplana w jednym miejscu żeby go łatwo zarchiwizować czy jednak zostanie mi część w C:\Users\Public\EPLAN lub jeszcze gdzieś.