2014-10-14, 15:57
Wkleiłem te "kody" ale teraz oba odwołują mi się do tej samej kolumny.
Już Ci nie chciałem zawracać tym głowy i chciałem spróbować samemu to poskładać ale kompletnie nie wiem o co w tym chodzi.
Nawet widząc, że dla:
[20205,1,1<20201<19007,0,0,0,1,0,0,0,0,pl_PL,0,0,0,0,0,0>>]
W "nawigacji" otrzymuję:
Zaciski, 2 przyłącza
Inne funkcje zasobu, Wielokreskowy, Funkcja 1
Identyfikator aparatu
To próbując to wydobyć z "dostępnych elementów formatów" nie mogę tego uzyskać po prawej stronie (w "wybrane elementy formatu").
Jak do tego dojść?... czarnoksięstwo!
Nie mogę nawet zbudować czegoś co już zrobiłeś, a co dopiero zrobić coś takiego samemu. Teraz czuję się jakbym był znów na samym początku nauki.
Do czego to wszystko w ogóle służy i z której strony to ugryźć? Na prawdę nie wiem czym w ogóle są te cyferki... ehhhh...
Będziesz w stanie to trochę przybliżyć komuś kto nic na ten temat nie wie?
Już Ci nie chciałem zawracać tym głowy i chciałem spróbować samemu to poskładać ale kompletnie nie wiem o co w tym chodzi.
Nawet widząc, że dla:
[20205,1,1<20201<19007,0,0,0,1,0,0,0,0,pl_PL,0,0,0,0,0,0>>]
W "nawigacji" otrzymuję:
Zaciski, 2 przyłącza
Inne funkcje zasobu, Wielokreskowy, Funkcja 1
Identyfikator aparatu
To próbując to wydobyć z "dostępnych elementów formatów" nie mogę tego uzyskać po prawej stronie (w "wybrane elementy formatu").
Jak do tego dojść?... czarnoksięstwo!
Nie mogę nawet zbudować czegoś co już zrobiłeś, a co dopiero zrobić coś takiego samemu. Teraz czuję się jakbym był znów na samym początku nauki.
Do czego to wszystko w ogóle służy i z której strony to ugryźć? Na prawdę nie wiem czym w ogóle są te cyferki... ehhhh...
Będziesz w stanie to trochę przybliżyć komuś kto nic na ten temat nie wie?