• Witamy na stronie użytkowników oprogramowania EPLAN
  • Bierz czynnie udział w forum
  • Najnowszą wersją oprogramowania jest 2024
  • Nieaktywne konta będa usuwane
  • Nowy leyout programu znajdziesz od wersji 2022
  • Podziel się swoją opinią na temat forum
  • Klasyczny leyout programu jest tylko do wersji 2.9

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak możliwości oznaczenia struktury elementu
Witam,

muszę poprawić stary projekt zrobiony w eplanie i po zaimportowaniu zauważylem, że nie wszystko ma przypisaną strukturę. Chciałbym to poprawić tylko nie wiem w jaki sposób w polu 'Oznaczenie struktury' dodać wiersze 'Urządzenie' i 'Miejsce montażu'. Wie ktoś jak to zrobić?

Odpowiedź
(2019-12-02, 15:54)padwallet napisał(a): Witam,

muszę poprawić stary projekt zrobiony w eplanie i po zaimportowaniu zauważylem, że nie wszystko ma przypisaną strukturę. Chciałbym to poprawić tylko nie wiem w jaki sposób w polu 'Oznaczenie struktury' dodać wiersze 'Urządzenie' i 'Miejsce montażu'. Wie ktoś jak to zrobić?

W ustawieniach należy dla tego "typu" ustawić jako identyfikujące albo opisowe właściwości urządzenia i miejsce montażu
potrzebne miejsce w chmurze ?
załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
(2019-12-02, 16:08)pwisniewski napisał(a): W ustawieniach należy dla tego "typu" ustawić jako identyfikujące albo opisowe właściwości urządzenia i miejsce montażu

Nie do końca rozumiem gdzie mam to znaleźć. To jest opcja we właściwościach np. zacisku, który nie ma tej struktury? Nie moge tego znaleźć.

Odpowiedź
(2019-12-02, 16:14)padwallet napisał(a): Nie do końca rozumiem gdzie mam to znaleźć. To jest opcja we właściwościach np. zacisku, który nie ma tej struktury? Nie moge tego znaleźć.

W ustawieniach projektu

załóż konto na  DropBox`ie lub OneDrive a otrzymasz 500MB dodatkowej przestrzeni
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź
(2019-12-02, 16:18)pwisniewski napisał(a): W ustawieniach projektu

Nie widzę takich opcji. W którym podfolderze Ustawień projektu mam to znaleźć?

Odpowiedź
(2019-12-02, 16:46)padwallet napisał(a): Nie widzę takich opcji. W którym podfolderze Ustawień projektu mam to znaleźć?

W ustawieniach początkowych  projektu  lub jak wolisz w właściwościach projektu lub jak w wolisz w zarządzaniu projektami
Zapraszamy na Tapatalk

Odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości